- Komerční sdělení -aktuality

Omítka Cemix MAGIC DECOR STONE vytvoří věrohodný vzhled kamene

Kreativní svobodu v podobě barev, struktur, vzhledu betonu či cihelného zdiva a nově i různých přírodních materiálů nabízejí omítky Cemix MAGIC DECOR. Letošní novinkou je designová omítka, která vytváří věrohodný vzhled kamenného obkladu Cemix MAGIC DECOR STONE.

6

Pastovitá omítka Cemix MAGIC DECOR STONE na vnější i vnitřní použití je finální povrchovou úpravou pro vysoce mechanicky a vlhkostně namáhané plochy, ať už jde o soklové části budov nebo i celé fasády. Uplatní se na stěnách chodeb, schodištích atd. Lze z ní vytvořit portály kolem oken nebo dveří i designové prvky v interiéru, záleží jen na nápaditosti architektů a designérů.

Logo Natur Effect
Zdroj: Cemix
Nová omítka Cemix MAGIC DECOR STONE je dostupná ve čtyřech vyhledávaných odstínech tradičních hornin, žuly a pískovce – GRANIT WHITE, GRANIT GREY, SAND SAHARA a SAND STONE. Ty lze navíc ještě individuálně rozšířit o třpytivé varianty pomocí příměsí DECOR slídy nebo DECOR gliter. „Omítka Cemix MAGIC DECOR STONE, která vytváří vzhled kamenného obkladu, je návratem k přírodě a přirozenosti. Na rozdíl od klasických mozaikových omítek, které se vyrábějí v monofrakčnej zrnitosti 1,2 až 3 mm, neobsahuje nová omítka Cemix MAGIC DECOR STONE stejnou, ale různou velikost zrn drceného kameniva od 0,2 do 1,2 mm, čímž se docílí reálnější a věrohodnější vzhled skutečného kamene. Tento NATURE EFFECT možná ještě znásobit použitím přísady DECOR slídy nebo DECOR gliter, ať už přimícháním před aplikací nebo nastříkáním bezprostředně po aplikaci omítky. Tím se v omítce vytvoří třpytivé plošky, podobně jako má povrch klasického kamene, „vysvětluje Karel Dutka, produktový manažer společnosti www.cemix.sk.

Omítka Cemix kyblík
Zdroj: Cemix
Kamenný obklad vytvořen omítkou vypadá přirozeně, jeho realizace je jednodušší, rychlejší i levnější, navíc oproti klasickým obkladovým páskám vytváří kompaktní povrch bez spár. Omítka se aplikuje strojně, ale je i ručně zpracovatelná, takže je vhodná nejen pro profesionální stavební firmy, ale i na svépomocnou stavbu. Omítka Cemix MAGIC DECOR STONE je vysoceodolná a soudržná, zvláště odolná proti nárazům a povětrnostním vlivům. Je zároveň pružná a propustná pro vodní páru.

Nejnovější články

- Komerční sdělení -zpravy

Další články autora

- Komerční sdělení -PR článek